قوانین نوسازی آپارتمان
شما عزیزانی که در شهر زندگی می کنید حتما در داخل شهر و گوشه و کنار شهر ساختمانهایی را تماشا کرده باشید که از نمایشان پیدا است که خیلی وقت است ساخته شده اند وشاید صدها هزار سال از عمرشان می گذرد.یکی از دشواری هایی که بعضی مواقع محیط دوستانه آپارتمانها و ساختمان هارا به هم میزند، اختلاف صاحبان واحدهای یک آپارتمان ها در رابطه با قوانین نوسازی آپارتمان است.زیرا بعضی از ساختمان ها و آپارتمان ها چند صاحب و مالک دارند.به نظر میرسد بیشتر ساختمان هایی که چند مالک دارند ساختمان های بزرگی هستند.
طبق تحقیقات آی وکیل به احتمال زیاد شما هم جز کسانی هستید که در گوشه و کنار شهر ساختمانها و آپارتمان هایی را مشاهده کرده اید که از نمایشان پیدا است شاید صدها سال از عمرشان میگذرد و بسیار قدیمی هستند. به گونه ای که بعضی از این آپارتمان ها به اندازه ای قدیمی شدهاند که هر زمان امکان دارد برروی سر افرادی که در آنجا زندگی می کنند خراب شود.
همان گونه که از اسم (قوانین بازسازی ساختمان)پیداست فقط برای بازسازی و نوسازی آپارتمان است. هر نوع بازسازی در یک ساختمان باید با اصول و قوانینی از پیش تعیین شده، مطابقت داشته باشد. بهتر است پیش از بازسازی ساختمان خود به همه ی قانون های تایین شده در کشور دقت لازم را داشته باشید. بعضی مواقع اگر به قوانین نوسازی آپارتمانی توجه نکنید باید جریمه ان را بدهید. البته در بعضی مواقع شما در صورت انجام ندادن این قوانین در خصوص نوسازی آپارتمان خود مجبور می شوید آن بخش ایجاد شده که طبق قوانین نبوده را خراب کنید و گاهی نیز باید جریمه هایی را مطابق با قوانین پرداخت نمایید.
باید بدانید که راه حل مشکل اختلاف بین مالکین ساختمان ها مراجعه کردن به شورای حل اختلاف است؛ به این گونه که فردی که میخواهد نوسازی آپارتمان را انجام دهد ، باید دادخواست خود را به عنوان (تمایل به نوسازی) به شورای حل اختلاف گذارش دهد.
شورای حل اختلاف نیز بعد از بررسی موضوع، موضوع را برای رسیدگی اختصاصی، به کارشناس رسمی دادگستری ارایه میدهد. به این ترتیب، کارشناسان وارد دعوای مالکین برای نوسازی ساختمان می شوند. در این حین است که تشخیص آخر قدیمی بودن ساختمان به سه نفر از کارشناسان رسمی دادگستری منتقل میشود. کارشناسان شناسایی می کنند که آیا عمر آپارتمان تمام شده است یا به هر گونه دیگری آپارتمان به طور کلی خراب شده است یا خیر. به منظوردیگر، اگر کارشناسان شناسایی کنند که ادامة زندگی ساکنان در این آپارتمان ها و ساختمان ها خطری دارد و یا به آن ها ضرری میرساند با نوسازی آن ها موافق شوند. البته بعضی مواقع نیز کارشناسان بر سر تجدید بنای آپارتمان ، دچار اختلاف بین افکارشان می شوند. اگر چنین موقعیتی پیش بیاید ، قاضی رأی را بر اساس نظر بیشتر کارشناسان صدور می کند.
No comments:
Post a Comment