Saturday, February 6, 2021

آموزش بورس از صفر تا صد (۰ تا ۱۰۰)

 تمام تلاش‌های ما در زندگی برای دست یافتن به پول و سرمایه بیشتر است تا بتوانیم راحتی و رفاه بیشتری را در زندگی خود تجربه کنیم. معمولاً افراد تمام درآمدهای خود را صرف هزینه‌های ضروری و عمومی زندگی‌شان می‌کنند؛ حال آن‌که لازم است هر فرد درصدی از درآمد خود را برای سرمایه‌گذاری کنار بگذارد. در تمام کتاب‌های آموزش ثروت‌اندوزی، به اهمیت پس‌انداز و سرمایه‌گذاری اشاره شده است. برخی از مردم پس‌اندازها و سرمایه‌های خود را وارد بازار ارز و سکه می‌کنند. این افراد مسیر درستی را در پیش می‌گیرند اما با کمی دقت می‌توانند پول خود را در بازارهای سودمندتری سرمایه‌گذاری کنند. ممکن است با خود بگویید که: «درآمد من کفاف پس‌انداز و سرمایه‌گذاری را نمی‌دهد!» اشتباه نکنید، افراد با کوچکترین درآمدها هم می‌توانند پس‌انداز داشته باشند.

بازار بورس همان سیستمی است که می‌تواند هر مقدار پس‌انداز یا سرمایه شما را به ثروت تبدیل کند. البته لازمه این کار، آموزش صحیح فعالیت در بورس است. اگر بدون آموزش وارد بورس شوید، نه تنها سودی کسب نمی‌کنید، بلکه ممکن است دچار ضررهای زیادی شوید. بنابراین یا سرمایه‌های خود را به بورس نسپارید، یا اگر می‌سپارید، در زمینه سرمایه‌گذاری در این بازار حتماً آموزش کافی ببینید. آموزش  بورس از صفر به شما کمک می‌کند تا مهارت چند برابر کردن سرمایه‌های خود را به راحتی کسب کنید.

چه افرادی برای ورود به بورس باید از صفر آموزش ببینند؟

تمام افرادی که به تازگی می‌خواهند وارد بازار بورس تهران شوند، باید از صفر در مورد بورس آموزش ببینند. همچنین افرادی که وارد این بازار شده‌اند اما هنوز با مفاهیم اصلی این بازار آشنایی ندارد هم باید در این زمینه از صفر آموزش ببینند. خوشبختانه آموزش اولیه بورس کار سختی نیستهرکس که بخواهد میتواند در کوتاهترین زمان ممکن مفاهیم پایه این بازار را یاد بگیردپس نگران نباشید و با صبر و حوصله مطالب را دنبال کنید.

اهمیت فعالیت در حوزه بورس

بورس بازاری است که پشتوانه قوی دارد و افراد زیادی در آن مشغول به معامله هستندشما با ۵۰۰ هزار تومان سرمایه اولیه هم میتوانید وارد بازار بزرگ بورس شویداین امکان در هیچ بازار دیگری برای شما وجود نداردشما اگر بخواهید وارد بازار معاملات ارز، سکه یا اجناس قابل فروش در بازار شوید، حداقل باید چند میلیون سرمایه اولیه داشته باشیداین در حالی است که بورس میتواند با کمترین مقدار سرمایه پذیرای شما باشدبا توجه به نرخ تورم نامتعادل کشور، پولهایی که به صورت نقدی روی حسابها بمانند، روز به روز ارزش خود را از دست میدهندبازار بورس میتواند ارزش پولهای شما را در برابر تورم حفظ کنداگر آموزش صحیح ببینید و کمی هوشمند باشید، بورس میتواند باعث چند برابر شدن سرمایه شما نیز شود پس آموزش بورس از صفر را هرچه سریعتر شروع کنید.

 

بیشتر بخوانید:  دوراهی سرمایه گذاری در بورس یا مسکن

 

مزایا سرمایه گذاری در بورس

ریسک‌پذیری بازارهای مالی، بزرگترین و گاهی تنها مشکلی است که به این بازارها وارد می‌شوداما اگر بخواهیم معایب بازارهای مالی را نادیده بگیریم و تنها روی مزایای آن‌ها حساب کنیم، مزایای سرمایه‌گذاری در بورس، شامل موارد زیر خواهد بود:


نقدشوندگی بالا

فرض کنید دو شخص به یک اندازه سرمایه در اختیار دارندیکی با سرمایه خود کاری را راه‌اندازی می‌کند و دیگری سرمایه خود را وارد بازار بورس می‌کندپس از مدتی این دو نفر نیاز پیدا می‌کنند تا سرمایه‌های خود را نقد کنندشخصی که کسب‌وکار راه‌اندازی کرده بود، برای دست یافتن به سرمایه نقدی باید کل کسب و کار خود را تعطیل کند و تجهیزات خود را بفروشد تا به پول نقد برسداما شخصی که سرمایه‌اش را وارد بورس کرده بود، به محض فروش سهام خود، به نقدینگی خود دست پیدا می‌کند. (اگرچه راه‌اندازی کسب‌وکار از هر لحاظ بهتر از سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی است، اما اگر نقدشوندگی سرمایه برای شما اهمیت دارد، بورس این قابلیت را برای شما فراهم می‌کند.)

عدم محدودیت زمانی و مکانی

شما برای معامله در بورس در هرکجای کشور که باشید، به کمک لپ‌تاپ یا تلفن همراه اسمارت خود می‌توانید در این بازار فعالیت کنیدبازار بورس تهران از ساعت ۹ تا ۳۰/۱۲ شنبه تا چهارشنبه هر هفته باز استشما می‌توانید بدون هیچ مشکلی در این زمان‌ها معاملات خود را در این بازار انجام دهید.

پتانسیل ثروت‌سازی بالا

کارشناسان معتقدند که هیچ بازار مالی در جهان به اندازه بورس نمی‌تواند ثروت‌ساز باشدبنابراین اگر به درستی در زمینه بورس آموزش ببینید، خواهید توانست از طریق آن به ثروت برسیدممکن است گاهی شاهد ریزش بورس باشید انا با دانش و علم کافی می‌توانید بحران‌ها را گشت سر بگذارید.

چگونه بدون هیچ دانشی وارد بورس شویم؟

فعالیت در بازار بورس مختص به فارغ‌التحصیلان رشته‌های مالی نیستهرکسی که بخواهد می‌تواند بلافاصله وارد این بازار شده و به معامله بپردازدالبته همانطور که قبلاً هم عنوان کردیم، برای فعالیت در بورس، بهتر است به صورت آزاد در این زمینه آموزش کافی ببینید تا بتوانید سود خوبی از این بازار کسب کنیداگر هنوز آموزش ندیده‌اید اما می‌خواهید سرمایه خود را وارد بورس کنید، می‌توانید با افراد متخصص در این رشته مشورت کنید تا برای خرید سهام بنیادین در بورس به شما کمک کنندبنابراین بدون دانش هم می‌توانید وارد بورس شوید اما توصیه ما ابتدا آموزش و سپس ورود به بورس است.


با چقدر پول میتونم وارد بورس بشم؟

حداقل مقداری که برای خرید هر سهم در بورس پیش‌بینی شده است، می‌تواند مقدار اولیه سرمایه شما برای ورود به این بازار باشددر حال حاضر حداقل مقدار خرید یک سهم در بازار بورس تهران برابر با ۰۰۰/۰۰۰/۵ ریال یا پانصد هزار تومان استشما میتوانید اولین معامله خود در بورس را با پانصد هزار تومان استارت بزنیداما متخصصین توصیه میکنند برای ورود به بورس بهتر است حدود پنج میلیون تومان سرمایه اولیه داشته باشید تا بتوانید سود بیشتری کسب کنید.


۳ گام برای ورود به بورس

گام اول

برای ورود به بازار بورس باید ابتدا کد بورسی بگیرید و سپس در یک کارگزاری حساب خود را افتتاح کنیدبرای آشنایی با این مفاهیم، باید مراحل زیر را طی کنید:

                    · دریافت کد بورسی
هر شخص حقیقی یا حقوقی که می‌خواهد در بازار بورس معامله کند، باید یک کد منحصر به فرد داشته باشد که به آن «کد بورسی» گفته می‌شودبرای دریافت این کد، افراد باید ابتدا به سامانه جامع اطلاعات مشتریان بورس تهران «سجام» www.sejam.ir مراجعه کنند و در آن اطلاعات شخصی خود را ثبت کنندپس از وارد کردن اطلاعات صحیح در این سامانه، یک کد بورسی ۱۰ رقمی به شماره همراه شما ارسال خواهد شد. (ورود اطلاعات در سامانه سجام چند مرحله دارد که باید به ترتیب انجام شود)

            ·         ثبت‌نام در کارگزاری بورس
در حال حاضر بالغ بر ۵۰ کارگذاری در کشور وجود دارد که شما می‌توانید برای افتتاح حساب بورسی خود به نمایندگی‌های این کارگزاری‌ها در شهرتان مراجعه کنید. (ابتدا در مورد سیستم و نحوه خدمت‌رسانی کارگزاری‌ها مختلف تحقیق کنید و ببینید کدام یک سیستم جامع و سریعتری دارند)؛ آن‌گاه با ارائه اطلاعات شخصی خود به کارگزاری، مراحل افتتاح حساب شما انجام شده و پس از سه روز کاری نتیجه آن به شما اعلام می‌شدپس از اعلام نتیجه می‌توانید وارد پنل کاربری خود در کارگزاری مربوطه شوید. (از بهترین کارگزاری‌های کشور می‌توان کارگزاری آگاه، مفید، بانک صادرات، پارسیان، حافظ، بانک ملت، مبینسرمایه، فارابی، نهایت نگر و کارگزاری بهمن را نام برد.)

برای ثبتنام در کارگزاریها به چه مدارکی نیاز داریم؟

شما در هنگام مراجعه به کارگزاریهای بورس باید مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

            ·         اصل شناسنامه و کارت ملی

            ·         کپی تمام صفحات شناسنامه

            ·        کپی پشت و روی کارت ملی

            ·         ارائه قبض آب، برق یا تلفن منزلتان (برای مشخص شدن کد پستی فعلی شما)

            ·         شماره حساب بانکی به همراه شماره شبای همان حساب (برای برداشت پول از حساب بورس)

البته شما می‌توانید از تمام مدارک فوق اسکن بگیرید و خود شخصاً به سامانه‌های آنلاین کارگزاری‌ها مراجعه کرده و اقدام به افتتاح حساب بورسی خود کنیددر این‌صورت پس از طی کردن مراحل مربوطه به‌صورت آنلاین، کافی است یکبار به یکی از دفاتر پیشخوان برای امضای قرارداد کارگزاری مراجعه کنید تا حساب شما فعال شود.

گام دوم

پس از طی کردن اولین مراحل ورود به بورس، یعنی دریافت کد بورسی و ثبت‌نام در کارگزاری، حالا نوبت به آشنایی با اصطلاحات بورس می‌رسددر دومین مرحله ورود به بازار بورس، شما باید با اصطلاحاتی که در این بازار وجود دارد کاملاً آشنا شوید.

آموزش بورس از صفر به شما کمک می‌کند تا با اطلاعات اولیه مناسب وارد این بازار شوید و به معامله بپردازیدخوشبختانه در بستر وب، آموزش بورس برای مبتدیان به‌راحتی پیدا می‌شودشما می‌توانید آموزش بورس خود را از همین مقالات آغاز کنیدالبته شرکت در دوره‌های آموزش بورس هم دیگر گزینه مناسب برای آمادگی برای ورود به بازار بورس استتوصیه اکید دلفین وست این است که هرگز بدون آموزش بورس از صفر وارد این بازار نشویدآشنایی با اصطلاحات و نحوه تحلیل‌ها در بورس جزو ضروریاتی است که هر سهامدار باید از آن بهره‌مند باشدممکن است با خود بگویید که افراد زیادی بدون هیچ اطلاعات و آموزشی وارد بورس شده‌اند، این درست است اما مطمئناً افرادی که آموزش نمی‌بینند، زیان‌های زیادی را در بورس تجربه خواهند کردپس این ریسک معقول به نظر نمی‌رسدشما با یک آموزش بورس کوتاه می‌توانید سودهای بسیاری را عاید خود کنید و ضررهایتان را به حداقل برسانید.

 

No comments:

Post a Comment