قبل از هر اقدامی برای انتخاب یک وکیل برای انجام امور حقوقی خود باید بدانید که یک وکیل متخصص در امور حقوقی چه ویژگیهایی باید داشته باشد. از آنجایی که همه افراد در طول زندگی خود دچار مشکلات حقوقی، خانوادگی و پروندههای قضایی خواهند شد، نیازمند مشاوره و بهرهمندی از یک وکیل پایه یک دادگستری خبره در آن زمینه هستند که پروندههای خود با خیال راحت به او محول کنند.
همانطور که انتخاب یک وکیل خوب هم همانند انتخاب پزشک خوب کار سختی است؛ مخصوصا انتخاب وکیلی که در تمامی زمینههای وکالت مانند: مشاوره حقوقی، وکیل خانواده، وکیل ملکی، وکیل حقوقی، وکیل چک و امور مالی، وکیل شرکتها و … تخصص داشته باشد. اگر آن وکیل آگاهی کامل و اطلاعات بروز را نداشته باشد نمیتواند به خوبی از حقوق موکل خود دفاع کند. داشتن دانش روز برای وکالت در اموری همانند: جرائم رایانهای، حقوق فضای مجازی و اینترنت و خلع ید مسائل حقوقی مربوط به استارتاپها برای یک وکیل پایه یک دادگستری خوب و حرفه ای امری ضروری است.
وکیل کیست و چه اموری را میتواند انجام دهد؟
وکیل به کسی گفته میشود که برای انجام امور حقیقی و یا حقوقی از طرف شخص دیگری برای عقد وکالت برای انجام کاری مامور میشود.
در چهارچوب قانون مدنی وکالت امری جایز است و طرفین آن وکیل و موکل نامیده میشوند. حتما تا به حال عبارات وکیل قضایی، وکیل اداری، وکیل پایه یک دادگستری، وکیل پایه دو دادگستری، وکیل کاری و …. را شنیدهاید.
میتوان گفت وکیل پایه یک دادگستری بهترین و با تجربهترین وکلا هستند که بر تمام امور وکالت و حقوقی تجربه دارند.
وکیل پایه یک باید دارای شرایطی از جمله موارد زیر باشد:
- حداقل دارای مدرک لیسانس در رشته حقوق باشد
- در آزمون وکالت پذیرفته شده باشد
- دوره کارآموزی وکالت که دو سال میباشد را گذرانده باشد
- صلاحیت او از هر لحاظ از جمله شرایط عمومی، اخلاقی و مذهبی تایید شده باشد
- دوره وکالت پایه دو (مخصوص وکلای ماده 187) را تمام کرده باشد
- آزمونهای تشریحی و مصاحبه های علمی را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد
وکلایی که مراحل ذکر شده را با موفقیت گذرانده باشند درجه وکیل پایه یک دادگستری را دریافت میکنند و میتوانند در تمامی محاکم حقوقی و کیفری بدون هیچ محدودیتی به پروندههای قضایی و پذیرش وکالت اقدام کنند.
No comments:
Post a Comment